Настільна версія
мова | язык

Гурт "СКАЙ" презентував нову відеороботу на композицію "GoGo"

24 Листопада, 17:49

Поділитися:

Олег Собчук став головним героєм відео на композицію зі свіжого, п'ятого диска «Нове життя».

Як повідомили представники колективу, у групи «СКАЙ», яка нещодавно відсвяткувала 15-річчя творчої діяльності, сталося повне перезавантаження впізнаваного бренду. Нове життя, переродження і старт чогось абсолютно незвичайного, незвіданого, кращого, що не зрівняється з попередніми роботами артистів.

Композиція «GoGo», над текстом якої, традиційно, трудився Олег Собчук, стала певним гімном свободи у всіх її проявах. Ідею кліпу, взаємодію і протистояння статей — жінки і чоловіки,— втілив у життя режисер Віктор Скуратовський, який неодноразово співпрацював з топовими артистами вітчизняного шоу-бізнесу. Основною локацією кліпу став автодром «Чайка», де потужний рев мотора байків змішався з динамічною ритмікою пісні. Драйв і якісний саунд «GoGo» не обмежився рок-стилістикою і всіма необхідними атрибутами даного музичного напряму. Кліпмейкер показав сучасну історію відносин: повну ризиків, суперництва і пристрасті, коли закохані люди конкурують між собою.

Головною героїнею кліпу стала співачка Аліна Астровська. Серцеїдка і справжня жінка — хижа, недоступна і від того ще більш бажана, Аліна спробує приборкати пихатого чоловіка.
Спеціально для знімання, Олег Собчук перевтілився у безстрашного байкера, але залишився вірним образу останнього романтика українського шоу-бізу.
Дивіться новий кліп «GoGo»:
Помилковий заголовок — Uehn @CRFQ@ ghtptynedfd yjde dsltjhj,jne yf rjvgjpbws. @ПщПщ@
24 Листопада, 17:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон