Настільна версія
мова | язык

"Похмілля у Вегасі" стане трилогією

19 Травня, 23:21

Поділитися:

Режисер фільму "Похмілля у Вегасі" зізнався, що думає про зйомки третьої частини. Третій фільм стане закінченням історії.

Режисер Тодд Філліпс повідомив про намір зняти тріквел "Похмілля у Вегасі". Дана стрічка буде завершальною у серії. Постановник вже розробив концепцію, але поки вона не залежить від якогось конкретного місця дії.

"Безсумнівно, ми завжди уявляли собі "Похмілля у Вегасі" як трилогію. Третій фільм стане закінченням історії. З акторами це я ще не обговорював. За тим же шаблоном картина слідувати не буде, вона спирається на нову ідею", - повідав режисер подробиці майбутнього проекту.

Сіквел стартує в США вже наступного тижня. На цей раз головні герої відправляються до Бангкоку, щоб відсвяткувати весілля свого друга Стью, який, пам'ятаючи, у що вилився їхній минулий передвесільний парубоцький вечір, намагається обійтися без подібних загульних надмірностей. Але в результаті все одно герої прокидаються вранці, забувши події минулого вечора, а заразом втративши брата нареченої Стью.

Перший фільм "Похмілля у Вегасі" увійшло до десятки касових хітів 2009 року, зібравши по світу близько півмільярда доларів при бюджеті в 35 мільйонів.

В Україні друга частина фільму виходить 16 червня.
Помилковий заголовок — @Gj[vskkz e Dtufcs@ cnfyt nhbkjus'.

19 Травня, 23:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон