Настільна версія
мова | язык

Принцеса Беатріс поранила мечем відомого співака – ЗМІ

28 Листопада, 12:48

Поділитися:


Британська принцеса Беатріс відправила до лікарні співака та актора Еда Ширана, випадково ударивши його мечем. У артиста розсічена щока.

За повідомленням джерел "The Sun", моторошним нещасним випадком обернувся жарт на вечірці в маєтку принца Ендрю в Віндзорі.

28-річна Беатріс узялася "посвячувати в лицарі" свого приятеля, музиканта Джеймса Бланта. Змахнувши мечем, дівчина не помітила Ширана.

"У розпал вечора зайшла мова про відзнаки, і Джеймс Блант нібито сказав, що йому хотілось би стати лицарем. Беатріс жартома сказала, що може йому це влаштувати, і принесла церемоніального меча. Вона простягла над ним меч та сказала "підведіться, сер Джеймс", точнісінько як її бабуся у палаці", - розповів очевидець.
"Але, напевно, вона невірно оцінила вагу меча, чи ще щось, і замість того, щоби легко торкнутися до його плеча, вона змахнула ним назад, не знаючи, що Ед стоїть просто позаду неї", - додав інформатор.

Із порізом на правій щоці, під оком Ширана завезли до лікарні. Але, на щастя, травма виявилася не дуже серйозною, і співак навіть зміг повернутися на вечірку.

Представники Букінгемського палацу та речник Ширана не дали коментарів щодо цього інциденту.

Як відомо, онука королеви Єлизавети також дружить із акторською парою, Мілою Куніс та Ештоном Катчером.
Помилковий заголовок — Ghbywtcf <tfnhsc gjhfybkf vtxtv dsljvjuj cgsdfrf – PVS

28 Листопада, 12:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)