Настільна версія
мова | язык

Невиїзний Козловський «поховає» свій репертуар: більше не «Шекспір»

28 Листопада, 13:05

Поділитися:


Віталій Козловський заявив про те, що більше не збирається боротися за свій старий репертуар, виконувати який він більше не може за рішенням суду.

Український співак розповів, що цей репертуар обтяжував його багато років, і тепер пора вже забути його, як страшний сон. Судячи з усього, він нарешті усвідомив, що на нього чекає в разі подальшого використання репертуару, який не є його власністю за рішенням суду.
Тепер, нарешті, співак зрозумів, що пора шукати щось своє – лише так він отримає можливість виїжджати за кордон і будувати свою співочу кар’єру. Про свій колишній репертуар «солоденького мачо», «Шекспіра», Козловський висловився так:

Потрібно накрити труну кришкою і поховати. Також потрібно йти тільки вперед в пошуках більш гідного і кращого. Тоді були тільки експерименти і пошуки, був інший час, та й я сам був зовсім іншим. Старий репертуар більше для мене не може бути.
За його словами, до цих пір так і не вдалося залагодити всі суперечки з Ігорем Кондратюком, колишнім продюсером:

З неосудною людиною розібратися дуже складно. Він мстить, і мені не хочеться про нього говорити, тому як для мене він мерзотник. Все, що пов'язано з цією людиною, для мене більше не існує. Залишилися лише технічні нюанси, які вирішуються юридичним шляхом.
Помилковий заголовок — Ytdbїpybq Rjpkjdcmrbq «gj[jdf'» cdsq htgthnefh^ ,skmit yt «Itrcgsh»

28 Листопада, 13:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон