Настільна версія
мова | язык

Кліп переможців Євробачення знімали в Криму

19 Травня, 23:35

Поділитися:

Переможців Євробачення Ельдара Гасимова та Ніґяр Джамал з Азербайджану до конкурсу готували в Україні.

"Вони в Україні репетирували, працювали з українськими спеціалістами, - розповіла Ольга Гнатів, піар-менеджер Euromedia Company, що працювала з артистами. - В Німеччину з нами їхав український викладач по вокалу, продюсер. Потім приїхали шведські постановник, бек-вокалістки. Костюми розроблялися також шведським дизайнером. Але один із костюмів розробила український дизайнер Наталія Каменська. Це сукня, в ньому Ніґяр прийшла на відкриття Євробачення".

Як пише gazeta.ua, кліп до переможної пісні "Running scared" теж знімали в Україні. Зйомки проходили на початку квітня в Криму — біля мису Фіолент, на канатній дорозі в Ялті і Воронцовському палаці. Ельдару і Ніґяр там дуже сподобалося, навіть не хотіли їхати звідти.

З Азербайджаном українські спеціалісти працюють із 2008-го. До Павла Грицака, який був головою делегації України на Євробаченні під час перемоги Руслани, а потім працював виконавчим продюсером українського Євробачення звернулися представники Азербайджанської національно телекомпанії. Їхній перший національний відбір у 2008-го організовувала українська компанія.

"Азербайджан вибирає учасника, потім ми його продюсуємо, - зауважила Ольга.- Підбираємо пісню, образ. Займаємось вокалом, хореографією. Ельдар і Ніґяр дуже відкриті люди, які швидко вчаться. Ельдар молодий співак, йому 21 рік, тільки розпочинає свою кар'єру. А Ніґяр більш досвідчена, але в неї була дуже велика перерва в музичній діяльності, через те, що вона сім'єю займалася".

З лютого до травня у них щодня був розписаний графік погодинно.

"Ми з ними спілкувалися російською. Обоє знають турецьку, прекрасно говорять англійською. Просто Ніґяр говорить з лондонським акцентом, а Ельдар — більше з американським. Також Ельдар говорить німецькою, Нігяр трохи знає іспанську. Вони дуже дружні. Перемога була дуже бажаною, але неочікуваною. Розраховували на третє-п'яте місця", - наголосила Гнатів.

З українською делегацією азербайджанська познайомилися у квітні. Ельдар і Ніґяр виступали в Києві на проводах на Євробачення Міки Ньютон.

"На самому конкурсі українська делегація не дуже активно вела світське життя, - підкреслила Ольга. - Прийшли тільки на одну російську вечірку, більше не ходили. Вечірки це дуже важлива частина Євробачення, бо всі з усіма знайомляться".

Наступного року пісенний конкурс пройде в Азербайджані. Підготовку до нього в Баку розпочнуть вже в червні.
Помилковий заголовок — Rksg gthtvj;wsd "dhj,fxtyyz pysvfkb d Rhbve

19 Травня, 23:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин