Настільна версія
мова | язык

Ольга Горбачова гучно відсвяткувала день народження чоловіка

14 Грудня, 10:38

Поділитися:


Ольга Горбачова влаштувала незвичайну презентацію альбому, поєднавши її з святкуванням дня народження Юрія Нікітіна і зібравши найближчих друзів.

Ольга Горбачова відмовилася від музичних стандартів презентацій альбомів і представила журналістам цілу історію занурення в створення свого четвертого диску «7 життів Жінки». Колишня телеведуча використовувала для цього дві свої найяскравіші сторони: самоіронію і силу слова.

Ніколи ще на світських заходах глядач настільки не поринала в емоційний і фізичний аспект написання пісень. Ольга розповіла, як демонструвала непослух чоловікові і продюсеру, і як намагалася навчитися цьому в процесі створення альбому, як «народжувала» пісні – в буквальному сенсі цього слова – разом з народженням дітей, і як вмовляла Юрія Нікітіна поставити в альбом свої авторські пісні замість « гарантованих хітів ». Вона зізналася, що спочатку відмовлялася і їхати в тур «7 життів Жінки», і випускати цей альбом, але в підсумку дуже вдячна Юрію за все ці складні завдання, результат яких зробив її щасливішою як артистку і більш слухняним як дружину.

Наповненим таємницею подією став показ двох прем’єрних відеокліпів до нового альбому – один з них Ольга зняла тільки для передплатників свого сайту, і вже рік не викладає в Інтернет. А другий – і зовсім ніколи не з’явиться в мережі: заборона на публічний показ весільного відео наклав Юрій Нікітін, вважаючи його занадто особистим, і дозволив використовувати тільки в ексклюзивних випадках для вузького кола.

Привітати Ольгу Горбачову і Юрія Нікітіна з подвійним святом прийшли учасниці групи «НеАнгели» – Слава і Вікторія, співачка Ассія Ахат, дизайнер Олена Бернацька, продюсер і музикант Олексій Гладушевський, фотограф і телеведуча Соня Плакидюк, Катя Осадча я, телеведуча і співачка Яна Соломко , інші друзі і колеги сім’ї Нікітіних. Господиня свята була одягнена в традиційно «свій» білий колір і прикрасила себе цього вечора двома нарядами українського дизайнера Valery Kovalska.
Помилковий заголовок — Jkmuf Ujh,fxjdf uexyj dslcdznredfkf ltym yfhjl;tyyz xjkjdsrf

14 Грудня, 10:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій