Настільна версія
мова | язык

Українка повезе на "Міс Всесвіт-2016" 25 кілограмів "квітучої України"

15 Грудня, 15:25

Поділитися:

Понад 25 кілограмів "квітучої України" повезе Олена Сподинюк на конкурс "Міс Всесвіт-2016", який відбудеться 29-го січня у Філіпінах.

Саме такий важкий національний костюм дизайнери пошили для української конкурсантки.

"Цього року, незважаючи на нестабільність, політику і військові дії, ми показали Україну такою, якою бачимо її в наших мріях - квітучою, заможною і благополучною", - сказала голова Оргкомітету "Міс Україна Всесвіт" Ганна Філімонова.
Костюм під назвою "Квітуча Україна" складається з блузки-корсета, пишної спідниці і головного убору.

Головним елементом є старовинний вишитий вручну килим, з якого зроблена спідниця. За різними оцінками, килиму вже близько 70 років. Він був придбаний у приватного колекціонера на одному з київських антикварних зльотів.

"На створення національного костюма для "Міс Україна Всесвіт" пішло близько 4 місяців кропіткої роботи. Над ним працювала команда з 6-ти швачок. Загальна вага костюма – понад 25 кілограмів. Щоб звикнути до костюму, необхідно кілька тижнів тренувань", - розказали дизайнери бренду "Svitlo".
Нагадаємо, Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2016" представить 19-річна уродженка Криму Олена Сподинюк. Дівчина навчається на факультеті тележурналістики.
Помилковий заголовок — Erhfїyrf gjdtpt yf @Vsc Dctcdsn-2016@ 25 rskjuhfvsd @rdsnexjї Erhfїyb@

15 Грудня, 15:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків