Настільна версія
мова | язык

Олег Скрипка представив казковий кліп про диво, яке врятує Україну

20 Грудня, 21:59

Поділитися:


Гурт Воплі Відоплясова відзняв дилогію кліпів на пісні «Мана» та «Диво». Представляємо прем'єру першої відеороботи на композицію «Мана».

Образи головних героїв у новому відео зіграли Устим та Олеся Скрипки. Казкові події у кліпі відчутно перетинаються з реальністю в Україні. Дітлахи, немов воїни, йдуть таємним крижаним лісом, оминають перешкоди на своєму шляху, долають ворогів, отримують таємничі знання і, зрештою, знаходять переможне кохання.

«Наше українське диво – це діти. Вони розумніші і, часом, мудріші за нас. У День Святого Миколая хотілося наголосити, що саме це чарівне диво врятує Україну та світ від мороку холоду, - ділиться думками Олег Скрипка. - Як батько двох синів та двох доньок, переконаний, що саме діти своїм чистим серцем та світлими мріями здатні врятувати цей недосконалий всесвіт. Лише завдяки дітям ми знаходимо добро у серці, пробуджуємо щирість, любов і переможну силу” – наголосив лідер ВВ Олег Скрипка.

Режисером кліпу є Радіслав Лукін (продакшн компанія – Balls Production), який відзначив, що під час монтажу вся команда була пронизана відчуттям перетину сюжетів казкової і реальної України і зауважив, що сюжет, який розгортається у кліпі “Мана”, матиме продовження у наступній відеороботі гурту ВВ - “Диво”.

Гарного перегдяду і веселих свят усім дорослим та дітлахам!
Помилковий заголовок — Jktu Crhbgrf ghtlcnfdbd rfprjdbq rksg ghj lbdj? zrt dhzne' Erhfїye
20 Грудня, 21:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон