Настільна версія
мова | язык

Британське видання склало рейтинг найкращих українських музичних релізів року

30 Грудня, 18:56

Поділитися:

Авторитетний британський музичний інтернет-журнал Louder Than War склав рейтинг найкращих українських "контркультурних" релізів 2016 року. Про це пише Musicinua.

"У той час, коли переважна більшість музичних видань при складанні своїх рейтингів звертають увагу лише на основних світових музичних експортерів (мова перш за все іде про Великобританію та США. – Прим. ред.), ми вирішили підійти до цього питання дещо з іншого боку, дослідивши музичну культуру України", – говорить автор рейтингу Пол Скотт-Бейтс (Paul Scott-Bates).

Зокрема, журналіст звернув увагу на проект Євгена Філатова The Maneken та його найсвіжіший альбом "Sale 100%". Не залишився без уваги і один із найбільш гастролюючих та знаних на заході гуртів – ДахаБраха (на фото), який у своєму новому LP "Шлях" "балансує на межі класики та модерну".

Також до рейтингу потрапили релізи Океану Ельзи (альбом "Без Меж") та "найбільш інтригуючого музичного діяча “нової України”" ONUKA (міні-альбом "Vidlik"). До речі, автор рейтингу окремо відзначив композицію Нати Жижченко "1986", присвячену аварії на Чорнобильській АЕС.

Окрім вищезгаданих артистів до топ-11 кращих українських музичних релізів за версією Louder Than War потрапили EP "Start-up Молодость" Вагоновожатых, семитрековий реліз одеських альтернативщиків My Personal Murderer "Cauchemar", міні-альбом "Rosa" із дискографії Vivienne Mort, "експериментальна" платівка iamyou "Змістовно Різні", однойменний лонгплей гурту Один В Каное, альбом ["для тих, хто відчиняє двері у невідомість та шукає годину звукового ескапізму"] lo-fi-банди Был Замечен… "Стало Еще Только Хуже" та спільний сингл українсько-канадського дуету Ummagma із британськими піонерами дрімпопу A.R.Kane – "Winter Tale"
Помилковий заголовок — <hbnfycmrt dblfyyz crkfkj htqnbyu yfqrhfob[ erhfїycmrb[ vepbxyb[ htkspsd hjre

30 Грудня, 18:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків