Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль відкрила власний канал на YouTube

19 Січня, 23:58

Поділитися:


Співачка Тіна Кароль відкрила свій канал TINA LIVE на YouTube.

Всі концерти співачки знімаються і записуються. Завдяки мобільній телевізійній станції глядачі бачать пряму трансляцію концерту на великому екрані в залі. Складна технологія багатокамерних знімань дозволяє передати всі емоції, що панують на сцені, глядачам, повідомляє tsn.ua.

Сьогодні на каналі TINA LIVE з'явилися перші п'ять відеороликів виступів співачки в рамках туру "Різдвяна історія" за мотивами однойменного музичного фільму.

На каналі також опубліковано відео зворушливої промови Тіни Кароль на своєму сольному концерті у Сумах.

Звертаючись до своїх прихильників, співачка не змогла стримати сліз і розплакалася просто посередині своєї промови.

"Я щаслива співати для вас, виконувати колядки, привнести настільки цінний для нас музичний пласт на поп-сцену. Це дуже важливо і відповідально, як з музичної точки зору, так і з духовної. Я повинна була точно розуміти, що відповідаю всім якостям, щоб знову відродити наше надбання, виконати колядки у своїй обробці. Дякую вам за вашу любов, за ваше тепло, за ваше терпіння, за сьогоднішній вечір разом", - сказала співачка.

Тіна Кароль подякувала всім шанувальникам, хто поруч з нею, починаючи з першої пісні:

"Залишаючись вдома одна, я завжди думаю: "Чи треба співати?" Чи потрібно продовжувати, чи треба бути, творити, створювати? Можливо це все? І я згадую вас, як ви дали мені поштовх не зупинитися, не зачахнути не просто, як співачці, а як жінці. Дякую", - зі сльозами сказала Кароль.

На початку грудня Тіна Кароль представила нову пісню "Перечекати" та кліп до неї. Трек вийшов одразу двома мовами – українською та англійською.
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm dslrhbkf dkfcybq rfyfk yf НщгЕгиу

19 Січня, 23:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон