Настільна версія
мова | язык

"Green Grey", "Kadnay" та екс-Еріка презентували пісні для "Євробачення"

25 Січня, 23:35

Поділитися:

До початку Нацвідбору на "Євробачення-2017" залишилося зовсім небагато часу. Тому учасники змагання активно презентують свої конкурсні композиції.

Нещодавно пісні представили гурти "O.Torvald" та "DETACH". А днями свої твори показали "Green Grey", "KADNAY" та "MamaRika", яку раніше знали як Еріку.

Далеко не новачки Дізель та Мурік з "Green Grey на "Євробачення-2017" зібралися з треком "Future is now". Як відомо, за результатами жеребкування, рокери виступатимуть 18-го лютого під номером 7.

Співачка Еріка, яка не так давно стала називатися MamaRika, у Нацвідборі заспіває трек "We are one". Для артистки участь в конкурсі – це один з ефективних способів познайомити зі своєю новою творчістю широку аудиторію.
"Під час роботи над треком я спробувала перейнятися атмосферою наймасштабнішого музичного телеконкурсу в Європі. І втілити в звуках Любов. В незалежності від зовнішніх і внутрішніх відмінностей нам необхідно берегти це почуття. І берегти один одного. Оскільки всі ми – одне ціле", – зауважила MamaRika.
"До того ж, нині підібралася гідна компанія … ні, не конкурентів, а різнопланових колег по сцені. І виступати в цій компанії вдвічі приємніше", – сказала співачка.

Діма Каднай та Філіп Коляденко, які разом називаються гуртом "КADNAY", написали для конкурсу пісню "Freedom In My Mind".
"Коли ти відчуваєш свободу в голові, позбавляєшся від страхів, непотрібної "шкаралупи" і впевнено йдеш до своєї мети - це і є справжня свобода. Кожен з нас особливий. Кожен може досягти всього, чого забажає. Тож не здавайся! Іди до кінця! Немає нічого неможливого", - прокоментували музиканти.
Нагадаємо, три етапи цьогорічного нацвідбору відбудуться 4-го, 11-го та 18-го лютого, а 25-го буде оголошене ім'я переможця, який і представить країну на "Євробаченні".
Помилковий заголовок — @Пкуут Пкун@? @Лфвтфн@ nf trc-Thsrf ghtptynedfkb gscys lkz @"dhj,fxtyyz@
25 Січня, 23:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон