Настільна версія
мова | язык

Донька Кобейна стала обличчям модного бренду

27 Січня, 18:05

Поділитися:


Донька покійного фронтмена групи Nirvana Курта Кобейна стала обличчям весняно-літньої колекції марки Marc Jacobs.

У мережі вже з'явилися перші знімки 24-річної Френсіс у ролі моделі. Для рекламної компанії її знімав відомий модний фотограф Девід Сімс.

На перших фото відразу кидаються в очі сукні та аксесуари у стилі грандж. Дизайнер Марк Джейкобс зізнався, що завжди мріяв попрацювати з дочкою легендарного музиканта, яку пам'ятає ще дворічним малям.

"Її краса, унікальність і сила - якості, якими я завжди захоплювався і які поважав", - розповів засновник бренду.

Нова колекція Marc Jacobs навіяна трендами 90-х, тому дочка рок-зірки того періоду здалася дизайнеру найбільш підходящою моделлю.
При цьому сама Френсіс до відродження моди тих часів відноситься з байдужістю.

"Мені все одно, що робили у 90-х. Мене тоді на світі не було і це для мене нічого не означає", - сказала дівчина в інтерв'ю журналу Vogue.

За лаврами моделі Френсіс теж не женеться. Вона мріє стати успішною художницею. За її словами, участь у рекламній компанії дає цікаву можливість "звичайній земній дівчині" представити люксовий модний бренд.

"Не думаю, що буду ще що-небудь рекламувати у найближчому майбутньому. Це на 100% поза зоною мого комфорту. Я б не стала робити це ні для кого, крім Марка. І я ніколи не змогла б стати моделлю. На щастя, я маю інші навички, крім як стояти перед камерою і виглядати симпатично", - повідала Френсіс.

Нагадаємо, Френсіс Бін Кобейн - єдина дочка Курта Кобейна і Кортні Лав. Вона народилася 18 серпня 1992 року. За два роки батька дівчини знайшли вдома мертвим. Смерть настала від передозування наркотиками.
Помилковий заголовок — Ljymrf Rj,tqyf cnfkf j,kbxxzv vjlyjuj ,htyle

27 Січня, 18:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин