Настільна версія
мова | язык

Гурт "Потап і Настя" оприлюднив пристрасний кліп на пісню "Я.....я"

27 Січня, 18:30

Поділитися:

Презентація відео відбулася 27 січня у програмі М1 «ДК Прем'єр».

Режисером екранізації став Леонід Колосовський. За головною ідеєю, «Я......Я» – це кліп-алегорія, у якому за допомогою метафор представлена історія стосунків чоловіка та жінки. У центрі уваги музичного ролика лише дві людини – він і вона, «Потап и Настя». Сюжет вибудовано на причині та наслідку болю та страждань, які пара спричиняє одне одному.

На зніманнях кліпу Потап розповів: «Річ у тім, що це – історія стосунків чоловіка та жінки. Історія конфлікту. Конфлікту дуже простого та зрозумілого, який є в житті майже кожної пари. Це – афтешот сварки, тобто, міркування на тему сварки після того, як вона відбулася».
Настя додала: «У кожної людини знайдеться сценарій на цю пісню. Кожна людина переживала пристрасть, кохання, біль. І, звісно, у кожного з нас були такі почуття та відчуття. Її було нескладно написати, бо все йшло зсередини».
Під час екранізації пісні знімальна команда вдалася до низки технічних експериментів.
«Сюжет відео побудований у вигляді ряду сцен, які демонструють зв’язок між болем і предметом, який її викликає, або об’єктом, що її спричиняє. А ключова роль відведена величезному екрану, на якому з’являються різні символічні зображення та знімки. Цього разу ми надали перевагу класичному, почасти суворому стилю кліпу, оскільки сама пісня дуже глибока та чуттєва», – пояснив кліпмейкер.
Помилковий заголовок — Uehn @Gjnfg s Yfcnz@ jghbk.lybd ghbcnhfcybq rksg yf gscy. @Z/////z@
27 Січня, 18:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій