Настільна версія
мова | язык

Шварценеггер відклав повернення в кіно через розрив з дружиною

20 Травня, 14:00

Поділитися:

Арнольд Шварценеггер призупинив роботу над усіма кінопроектами, в яких він збирався брати участь після того, як він залишив пост губернатора Каліфорнії, повідомляє Associated Press.

Як пише gazeta.ua, про це рішення, оголосила в четвер, 19 травня, прес-служба колишнього губернатора, Шварценеггер повідомив акторське агентство Creative Artists Agency, котре представляє його інтереси. Пояснюючи причини, з яких екс-губернатор тимчасово відклав повернення на кіноекран, прес-служба повідомила, що "Шварценеггер має намір зосередитися на своєму приватному житті і не хоче, щоб цьому заважав розклад зйомок або інші зобов'язання".

Прийняте Шварценеггером рішення, йдеться в поширеній прес-службою екс-губернатора заяві, стосується роботи над фільмом "Плаче мачо", черговим "Термінатором", а також іншими кінопроектами, що знаходяться в стадії обговорення.

Арнольд Шварценеггер, який є одним з найвідоміших голлівудських акторів, займав пост губернатора штату Каліфорнія з 2003 по 2011 роки. У цей період він практично не знімався в кіно, лише зрідка погоджуючись на епізодичні ролі, наприклад, у фільмі "Нестримні", знятому Сильвестром Сталлоне.

На початку січня 2011 Шварценеггер склав з себе повноваження губернатора і незабаром після цього оголосив про намір повернутися в кіно. Повідомлялося, що екс-губернатор готовий знову з'явитися в "Термінаторі", якщо п'ятий фільм цієї франшизи буде знятий, а також погодився на роль у стрічці "Плаче мачо".

На початку травня Шварценеггер і його дружина Марія Шрайвер оголосили про розставання. Причину такого рішення подружжя пояснювати не стали, повідомивши лише, що збережуть дружні стосунки і продовжать разом виховувати своїх чотирьох дітей. Проте незабаром після того, як подружжя оголосили про розставання, Шварценеггер зізнався в інтерв'ю одній з американських газет, що у нього є позашлюбна дитина від домробітниці, яка пропрацювала в сім'ї актора і політика 20 років. За словами екс-губернатора, його позашлюбному сину близько 10 років.
Помилковий заголовок — Idfhwtytuuth dslrkfd gjdthytyyz d rsyj xthtp hjphbd p lhe;byj.

20 Травня, 14:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)