Настільна версія
мова | язык

Принци побігали наввипередки: Гаррі втер носа Вільяму і Кейт

6 Лютого, 21:00

Поділитися:

Британські принци Гаррі й Вільям влаштували перегони. До них приєдналася й герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон.

5-го лютого в парку біля Олімпійського стадіону в Лондоні онуки королеви Єлизавети ІІ долучилися до бігу на дистанції 50 метрів, повідомляє "The Daily Mirror".

Саме там зібралися близько 150 бігунів для тренування перед участю у Лондонському марафоні, який відбудеться 23-го квітня. Увага папарацці була прикута до королівських осіб. Принци Гаррі й Вільям разом з Кейт узяли участь у забігу, аби привернути увагу до благодійної організації "Heads Together".

На відміну від інших, Міддлтон та сини принцеси Діани були у повсякденному одязі. Та це не зупинило організаторів запропонувати королівським особам побігти наввипередки 50 метрів.
"Ах, моє сухожилля!" - жартома поскаржився принц Вільям, коли йому пояснили правила, але погодився.

Першим з трьох фінішував принц Гаррі. Слідом прибіг його брат Вільям, а останньою - Кейт. Судячи з фотографії, обох братів і Міддлтон розвеселили невеличкі перегони: усі вони посміхалися й жартували.

Нагадаємо, минулого місяця принц Гаррі пробіг 2 кілометри. Він узяв участь у тренуванні разом із представниками благодійної організації "The Running Charity" та побігав із ними вулицями Лондона.
Помилковий заголовок — Ghbywb gj,sufkb yfddbgthtlrb^ Ufhhs dnth yjcf Dskmzve s Rtqn

6 Лютого, 21:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон