Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль не змогла стримати сліз під час виступу священика

14 Лютого, 20:36

Поділитися:

Олександр Клименко зізнався, що кожна пісня – це для нього маленька проповідь.

За лаштунками «Голос країни 7» протоієрей УПЦ Олександр Клименко розповів, для чого насправді прийшов на вокальне шоу та чому для нього було важливо, щоб повернувся лише один зірковий тренер.

За словами отця, кожна пісня – це для нього маленька проповідь. На сліпих прослуховуваннях Олександр Клименко чуттєво виконав композицію Миколи Мозгового «Материнська любов» та силою свого голосу повернув усі чотири крісла зіркових тренерів.

Виступ священика був таким проникливим, що Тіна Кароль розплакалася.

Боявся того, що повернуться навіть двоє. Хотілося б, щоб повернувся лише один. Так було б трішки легше для моєї гордині – зізнається священик.

За словами Олександра Клименка, він не ставив собі за мету нікого мотивувати кудись приходити до храму. Він просто хоче бути нагадуванням про те, що є інший світ – світ душі.

Мені важливо, щоб музика дозволяла людям змінюватися, щоб слова, які звучатимуть з моїх уст, не давала можливості людям вийти із залу такими, якими вони були до цього, – каже Олександр.
Проте найважче для протоієрея було обрати собі зіркового тренера. За словами Олександра Клименка, йому дуже сподобалося, як говорив Сергій Бабкін, проте священик зізнався, що він зовсім не знайомий із творчістю артиста.

Протоієрей також вирішив не йти в команду Джамали, щоб не ставити зірку в незручне становище, адже вони сповідують різну віру. Обираючи між Потапом і Тіною Кароль, Олександр Клименко зробив вибір на користь останньої.

Я обрав ту, яка допоможе мені в вокалі й дасть професійні поради. Мені це пригодиться під час служіння, а це найголовніше – каже священник.

За лаштунками «Голос країни 7» Олександр Клименко також зізнався, що його на шоу дуже підтримують дружина та троє діток. Зауважимо, що скоро священик стане батьком учетверте.
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm yt pvjukf cnhbvfnb cksp gsl xfc dbcnege cdzotybrf
14 Лютого, 20:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій