Настільна версія
мова | язык

Харрісон Форд мало не спричинив авіакатастрофу

15 Лютого, 22:25

Поділитися:

Американський актор Харрісон Форд мало не спричинив серйозну авіаційну "ДТП" в аеропорті імені Джона Вейна округу Орендж.

Кінозірка, який був за штурвалом свого одномоторного "Aviat Husky", помилково посадив його на смугу для під'їзду таксі, сплутавши її зі злітно-посадковою.

Більше того, літак 74-річного Форда під час приземлення мало не зіткнувся з пасажирським "Boeing 737" "American Airlines", пролетівши над ним.

Про це пишуть "TMZ" та "The Hollywood Reporter".
Повідомляється, що, сівши, Харрісон запитав у диспетчера: "Що це за літак був піді мною?".

Інцидент, який стався 13-го лютого, нині розслідує Федеральне управління цивільної авіації (FAA), не розкриваючи пресі імені пілота.

"Авіадиспетчери в понеділок увечері чітко наказали пілотові одномоторного "Aviat Husky" сідати на смугу 20L аеропорту імені Джона Вейна. Пілот вірно повторив указівку диспетчера. Згодом пілот сів на смугу для таксі, котра йде паралельно злітно-посадковій смузі, пролетівши над "Boeing 737", котрий перебував на смузі", - повідомляється в заяві FAA.

Нагадаємо, навесні 2015-го року ретро-літак, яким керував Харрісон Форд, через проблему з двигуном здійснив аварійну посадку на поле для гольфу, внаслідок чого кінозірка отримав тяжкі травми. Але вже за три місяці після аварії актор знову сів за штурвал.
Помилковий заголовок — {fhhscjy Ajhl vfkj yt cghbxbybd fdsfrfnfcnhjae

15 Лютого, 22:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій