Настільна версія
мова | язык

Міддлтон не може народити і шукатиме сурогатну матір - ЗМІ

16 Лютого, 21:18

Поділитися:

Подейкують, британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, у яких є 3-річний син Джордж та 1-річна донька Шарлотта, вже дозріли до появи третього малюка.

От лише виношуватиме його не 35-річна герцогиня. За свідченням джерел, наслідки розладів харчової поведінки надто виснажили організм Кейт.

Її вага знизилася до небезпечних 42 кілограмів, повідомляє "Radar Online".

Міддлтон, котра мріяла стати мамою шістьох дітей, умовила чоловіка вдатися до запліднення в пробірці та скористатися послугами сурогатної матері. Сама ж Кейт уже звернулася до фахівців, щоби вилікуватися від розладів харчової поведінки.

"Із бідною Кейт лихо, фізичне та психологічне. Її розлади харчової поведінки вийшли з-під контролю", - розповів інформатор сайту. "Також вона переконана в тім, що новий малюк зцілить проблеми в їхньому шлюбі. Але вона втратила дуже багато ваги, вона не в змозі завагітніти", - додав він.

Принц Вільям, зі свого боку сподівається, що народження третьої дитини допоможе його дружині та врятує її. Між тим свекруха Міддлтон, Камілла Паркер-Боулз має намір використати цю ситуацію для того, щоби не пустити пасинка до трону в обхід Чарльза. Вона поширює думку, що Кейт "надто слабка" та "психологічно непридатна" для ролі наступної королеви Великобританії. В цій ролі вона бачить виключно себе.

Водночас, як стало відомо виданню з джерел всередині палацу, в самої Камілли проблем теж не бракує. Лише загрозою розлучення Чарльзові вдалося змусити свою жінку лікуватися від пиятики.

Нагадаємо, не так давно поповзли чутки про те, що Кейт Міддлтон страждає на булімію. На це буцімто можуть вказувати характерні травми на руках герцогині.
Помилковий заголовок — Vsllknjy yt vj;t yfhjlbnb s ierfnbvt cehjufnye vfnsh - PVS

16 Лютого, 21:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків