Настільна версія
мова | язык

ТНМК отримали премію «YUNA» за особливі досягнення в музиці

22 Лютого, 21:19

Поділитися:

ТНМК отримали музичну премію «YUNA»-2017 в номінації «За особливі досягнення у музиці». 

Церемонія нагородження відбулася 21 лютого 2017 року в Палаці «Україна». Цю нагороду організаційний комітет премії YUNA вручає артистам, чия роль на вітчизняній сцені значима і бездоганна.

ТНМК відзначили «20 сезонів» існування групи восени 2016 року в клубі Stereo Plaza. Ювілей став важливим етапом в багаторічній історії існування хіп-хоп бенду.

«У 1998 році, коли мені було 14 років, - розповідає Женя Галич (O.Torvald), - на Співочому полі в Полтаві виступав гурт ТНМК повним складом, але оскільки був холодний березень, музиканти почали віджиматися від підлоги прямо на сцені. До виступу ТНМК співаки не дозволяли собі свободи дій. Це був культурний шок! І цей шок маленького хлопчика з Полтави триває досі. А сьогодні я маю честь виходити на одну сцену з ними. Премія цілком заслужена!»

Музичний багаж "Танок на Майдані Конґо" налічує 6 повноформатних альбомів, 36 кліпів, незліченну кількість синглів і спільних робіт з українськими виконавцями. ТНМК також отримали десятки нагород, серед яких Золотий Диск від Moon Records за альбом «Сила», ShowBizAward-2006 в номінації «Hip-Hop and R&B» та інші.

«У нас безліч планів на цей рік. Премія «За особливі досягнення в музиці» ні в якому разі не дозволяє нам розслабитися, а навпаки - підштовхує робити ще більше якісної української музики. Так що далі - більше!» - поділився Олег "Фагот" Михайлюта.
Помилковий заголовок — NYVR jnhbvfkb ghtvs. «НГТФ» pf jcj,kbds ljczuytyyz d vepbws

22 Лютого, 21:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон