Настільна версія
мова | язык

Влада США попереджає про зомбі

20 Травня, 23:49

Поділитися:

Американська влада не змогла не відреагувати на повідомлення християн про прийдешній кінець світу 21 травня і оприлюднила інструкції на випадок настання «Апокаліпсису зомбі».

Інструкцію опублікував у своєму блозі помічник головного хірурга Центру з контролю і профілактики захворювань Алі Хан.  «Ви можете скільки завгодно хихікати, але коли Апокаліпсис зомбі дійсно станеться, ви будете щасливі, що випадково прочитали цю інструкцію і, можливо, ви запам'ятаєте кілька більш загальних вказівок на випадок надзвичайної ситуації», - пише Хан.

В інструкції сказано, що в будинку треба мати завжди спеціальну валізу з запасом води, продуктів і речей першої необхідності, щоб прожити, не виходячи з дому, хоча б перші два дні після катастрофи. Також рекомендується продумати заздалегідь шляхи втечі і обговорити з родичами місце зустрічі, у разі збоїв зв'язку.

«Якщо ж зомбі почнуть соватись по вулицях, наше відомство проведе розслідування, як і у випадку поширення будь-якої іншої інфекції», - додав Хан. Християнський проповідник Гарольд Кемпінг підрахував, що кінець світу настане 21 травня в 18:00 за часу Західного узбережжя США. Населення США про це вже кілька місяців попереджають рекламні плакати, на яких вказано назву радіостанції Family Radio, яка належить Кемпінг.
Помилковий заголовок — Dkflf CIF gjgthtl;f' ghj pjv,s

20 Травня, 23:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)