Настільна версія
мова | язык

Зарядись позитивом у «Країні Мрій»!

22 Травня, 16:22

Поділитися:

Два дні впродовж вихідних 25 і 26 червня 2011 року на Співочому полі в Києві відбудеться сьомий етно-фестиваль "Країна Мрій", засновником якого є лідер ВВ - Олег Скрипка.

Як і минулого року вхід на територію фестивального містечка буде платним. У передпродажі квиток на один день коштуватиме 30 грн, на два дні - 60. Під час фестивалю вартість квитків становитиме 50 та 80 грн., відповідно. Вхід для дітей до 12 років та пенсіонерів буде безкоштовним.

Наразі, список учасників та програма фестивалю ще формується. Охочим долучитися до "Країни мрій" у нагоді стане додаткова інформація на сайті фестивалю.

Також нагадаємо, що фестиваль проводиться з 2004 року. Час проведення фестивалю збігається з народним святом Івана Купала (кінець червня — початок липня). Назву фестивалю дала однойменна пісня гурту «Воплі Відоплясова».

Фестиваль має вигляд народного гуляння-ярмарку. Окрім виступів на основній сцені Співочого поля включає також ярмарку виробів народного мистецтва, книжковий ярмарок, майстер-класи народних ремесел, де можна в живому часі спостерігати, як виробляються ті чи інші витвори людської фантазії, виставку народного малярства, дитячу галявину, етнічні кухні тощо.

Крім того, протягом року «Країна Мрій» проводить ряд культурних заходів в Україні: Фестиваль «Рок Січ», танцювальні вечірки в стилі «Етно-Диско», фестиваль Героїчної Пісні «Молода Гвардія», Вечір Українського Романсу, Парад вишиванок та традиційні вечорниці.

Пропонуємо переглянути галерею фотографій з "Країни мрій" попередніх років!

Помилковий заголовок — Pfhzlbcm gjpbnbdjv e «Rhfїys Vhsq»!
22 Травня, 16:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин