Настільна версія
мова | язык

Фотомить. Історія компанії Coca-Cola

22 Травня, 16:49

Поділитися:

Coca-Cola зі столітньою історією завжди була відома завдяки своїм рекламним кампаніям. Саме вони, певною мірою, і спричинили міжнародний успіх продукту, який зараз можна знайти навіть у найвіддаленіших куточках Землі.

Нагадаємо, "Кока-Колу" винайшов американський фармацевт Джон Пембертон 29 березня 1886 в Атланті як новий лікувальний напій. Напій продається більш ніж в 200 країнах по всьому світу. Компанія «Кока-кола» також володіє торговими марками і виробляє цілий ряд інших напоїв: «Кока-кола лайт», «Спрайт», «Фанта», «Бонаква» та інші. «Кока-кола» виділяється в цьому ряду не тільки як прохолоджувальний, але і як енергетичний, і, можливо, навіть спортивний напій. Деякою мірою «Кока-Кола» є і символом США.

Протягом 9 років (2000-2009) Соса-Соla є найкоштовнішим брендом в світі. В 2009 р. компанії вдалося збільшити вартість своє торгової марки на 3%, до 68,7 млрд. доларів!

Цікаві факти:

- Якщо всю вироблену Кока-Колу роздати в пляшках усім мешканцям планети, кожний з нас одержав би по 1500 пляшок.

- Якщо всією виробленою Кока-Колою заповнити басейн глибиною 180 сантиметрів, його довжина складе 33 кілометри, а ширина досягне майже 15 кілометрів. У такий басейн зможуть одночасно увійти 512 мільйонів чоловік.

- Кожну секунду в світі випивають 8000 склянок напоїв, вироблених компанією.

- Існує «народний метод» лікування ротавірусної інфекції (так званого «кишкового грипу») вживанням Кока-Коли (можливо, на вірус згубно діє ортофосфорна кислота, що входить до складу напою). Цей метод активно обговорюється на ряді інтернет-форумів, присвячених здоров'ю. Офіційною медициною такий метод не визнається, займатися самолікуванням лікарі не рекомендують.

Пропонуємо Вашій увазі переглягнути фотогалерею, як змінювалися рекламні кампанії Coca-Cola за останні 100 років!
Помилковий заголовок — Ajnjvbnm/ Scnjhsz rjvgfysї Сщсф-Сщдф

22 Травня, 16:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної галузі

Міжнародний день солідарності журналістів

Міжнародний день грамотності

День танкіста

Міжнародний день краси

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Наталія