Настільна версія
мова | язык

Христина Соловій візьме участь у битві оркестрів

15 Березня, 22:14

Поділитися:

Виконавиця готується до музичного експерименту.

Співачка й композитор Христина Соловій утілить свою давню мрію – виступить разом із великим оркестром. Виконавиця, чий кліп на пісню «Тримай» за кілька днів зібрав близько півмільйона переглядів, візьме участь у масштабному музичному проекті «Битва оркестрів», що відбудеться 25 березня.

Сцена слугуватиме музичним рингом, на якому зійдуться оркестри народних інструментів: український «НАОНІ» та білоруський імені І. Жиновича, тобто – вісімдесят віртуозних музикантів.
«Я чимало років мрію заспівати з великим оркестром на одній сцені, і дуже рада, що це станеться. Це – крок відповідальний і знаковий для мене», – мовила виконавиця.

Батьки молодої співачки – музиканти, тому Христина зростала на класичній музиці, без якої не уявляє свого життя. Проте, яким би не був виконавський досвід, острах перед сценою нікуди не зникає.
«У мене є м’яка іграшка – ведмідь. Він дуже мені допомагає. Іноді п’ю чай із ромашкою, щоб не хвилюватися. Перед виступом мені потрібно хоча б кілька хвилин, щоб зосередитися, налаштуватися на правильну хвилю, але це не завжди виходить. У мене веселі музиканти, які мене весь час розігрують. Наприклад, на виступах часто змінюють тексти народних пісень, через що я весь час хвилююся, чи правильно співаю, чи це та пісня», – поділилася виконавиця.

Також артистка повідомила, що остаточно перебралася зі Львова до Києва. Знімає квартиру, яка слугує їй за репетиційну базу. Правда, від музикування Соловій сусіди не у великому захваті.
«Я намагаюся використовувати навушники, щоб нікому не заважати. Але спершу репетирувала без них. Сусіди обурювалися, кілька разів навіть стукали по батареях. До речі, із цим пов'язана цікава історія. Одного разу на чергову репетицію з музикантами до мене додому приїхав Святослав Вакарчук. Ми стали грати, а я все чекала, що знову постукають сусіди. Переживала, яка ж у них буде реакція, коли до них вийде Вакарчук. На щастя, по батареях в той день ніхто не стукав», – сміється Христина.
Помилковий заголовок — {hbcnbyf Cjkjdsq dspmvt exfcnm e ,bnds jhrtcnhsd

15 Березня, 22:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)