Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль виклала в мережу новий сингл і планує випустити караоке-альбом

23 Травня, 11:52

Поділитися:

Українська співачка Тіна Кароль виклала в інтернет для вільного скачування свій новий сингл "Я скажу" Так ", що увійшов в останній альбом співачки" 9 життів "

Про це вона написала на своїй сторінці на Twitter: "Сьогодні реліз мого синглу" Я скажу "Так"! Качайте безкоштовно! Танцюйте, співайте і завжди говоріть "Так!"

Заклик співачки до танців не випадковий: в сингл, крім оригінальної версії пісні, увійшли також ремікс і караоке-версія весільного хіта. Співачка зробила неоціненний подарунок для своїх шанувальників: сингл можна завантажити безкоштовно на офіційному сайті співачки, а також на її особистих
сторінках в Твіттері і Facebook.

Також за словами співачки, караоке на синглі з'явилося не просто так: тепер Тіна Кароль планує викласти в інтернет цілий караоке-альбом своїх хітів: "Якось в одному ресторані почула, як співають мої пісні під дуже дивні фонограми, зроблені судячи з усього самостійно на портативному синтезаторі ". Це був жах, бо сама не впізнала свої ж пісні! Думаю, оригінальні мінусовки (караоке-версії пісень) допоможуть і мені спати спокійно, і доносити радість всім, хто любить поспівати "

Тіна Кароль також виклала обкладинку свого творіння з підписом: "Я вже сказала" Так "! А Ви?"

Швидше за все, вихід такого весільного синглу приурочений до невеликого свята в особистому житті співачки: у наступному місяці виповнюється рівно три роки, як народна улюблениця повінчалася зі своїм чоловіком і продюсером Євгеном Огіром.

Чи це падарунок до річниці весілля або просто збіг - прес-служба співачки не коментує, посилаючись на те, що питання особистого життя співачки не обговорюються.

Нагадаємо, що недавно Тіна Кароль презентувала відеокліп на пісню "Я скажу" Так", у якому з'явилася в образі нареченої. Весь кліп був знятий в ніжно рожевому кольорі, сама співачка грала на роялі, в якому плавав лебідь."Це було дуже ніжно і зворушливо. Лебідь, як символ вірності, і моя пісня, як затвердження того, що любов - це головне ", - написала тоді співачка в своєму блозі.

Пісня "Я скажу" Так "увійшла в останній альбом Тіни Кароль" 9 життів ", на підтримку якого співачка відіграла масштабний концертний тур по 44 містам України. На самому концерті під час виконання цієї пісні співачка традиційно кидала фату в зал.
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm dbrkfkf d vtht;e yjdbq cbyuk s gkfye' dbgecnbnb rfhfjrt-fkm,jv

23 Травня, 11:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків