Настільна версія
мова | язык

Памела Андерсон показала тіло у рекламі спіднього: Я більш гнучка, ніж сильна

5 Квітня, 21:36

Поділитися:

Модель, актриса і захисниця тварин Памела Андерсон знялася у рекламній кампанії спідньої білизни й розповіла, що робить, аби мати таке тіло.

49-річна білявка стала обличчям і тілом нової колекції бренду "Coco De Mer", до створення якої й сама доклала руку, пише "People".

На фото Пем у спідньому виглядає бездоганно. Та зірка запевняє, що не насправді вона не дотримується суворого режиму тренувань, щоб тримати себе у формі.
"Я багато не тренуюся. Я ходжу на пляж, і я люблю відчуття після довгої прогулянки або прогулянки музеєм. Я завжди завжди роблю розтяжку... Я люблю танцювати - я брала уроки балету в Парижі... Я більш гнучка, ніж сильна", - сказала Андерсон.

Звісно, Памела ходить і до тренажерної зали, але там їй дещо нудно. Тому під час занять спортом актриса читає книжки.

"Я читаю "Наполеон і Жозефіна" французькою прямо зараз. Це трохи нудно бути в тренажерному залі, якщо я не читаю!" - наголосила вона.
Окрім цього, Андерсон вважає, що її вегетаріанство допомогло зберегти таке молоде тіло.

"Я думаю, що те, що я вегетаріанка зберегло мене молодою. Я здорова і далі дотримуватися цього (вегетаріанство)", - зауважила модель.
Типове харчування білявки виглядає так: фрукти і овочі (авокадо, грейпфрут, селера та огірки), фісташки, французький хліб, хумус, лаваш, капучіно без кофеїну.

"Я думаю, якщо ви любите їжу, ви засвоюєте її краще, і тоді ваше тіло працює краще", - упевнена Пем.
Не забула акторка згадати й про Джуліан Ассанжа, з яким тісно спілкується останні місяці:

"Джуліан - один з моїх улюблених людей. Він джентльмен, він дуже розумний, життєрадісний. Джуліан намагається звільнити світ, навчаючи його. Це романтична боротьба. Я люблю його за це".

Нагадаємо, нещодавно Памела Андерсон заявила, що збирається захищати чоловіків, яких безпідставно звинуватили у зґвалтуванні.
Помилковий заголовок — Gfvtkf Fylthcjy gjrfpfkf nskj e htrkfvs cgslymjuj^ Z ,skmi uyexrf? ys; cbkmyf

5 Квітня, 21:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій