Настільна версія
мова | язык

Злата Огнєвіч презентувала літній трек "Танцювати"

12 Квітня, 20:13

Поділитися:

Артистка влаштувала прем'єру танцювальної українськомовної пісні в ефірах радіостанцій.

Вперше трек «Танцювати» прозвучав на другому аншлаговому концерті Злати Огнєвіч у Палаці «Україна» 28 березня. Виконавши запальну композицію, артистка була винагороджена шквалом оплесків від глядачів. Через два тижні в Інтернеті, а також в ефірах українських радіо з'явилася студійна версія цієї пісні.

Для співачки це вже не перша пісня в танцювальному стилі, її шанувальники особливо люблять сучасне звучання в репертуарі співачки. І не вперше Злата пише тексти до своїх пісень, правда, цього разу в співавторстві з Мариною Левченко. А ось композитором є продюсер артистки — Михайло Некрасов.
Злата Огнєвіч: «Моя нова пісня — це сучасне звучання української музики. Нам було дуже легко працювати над цим треком і нехай він також легко зайде в серця слухачів».

Зовсім скоро на пісню «Танцювати» буде знято кліп. Злата Огнєвіч та її команда відповідально підійшли до питання і вже зараз займаються організацією кастингу для танцюристів, які зможуть показати свої здібності під час знімання нової відеороботи. Так, Злата вирішила в цей раз попрацювати з танцюристами Dance Centre Myway, тому вже 13 квітня Злата особисто відбере хлопців та дівчат для свого кліпу на пісню «Танцювати».
Помилковий заголовок — Pkfnf Juy'dsx ghtptynedfkf ksnysq nhtr @Nfyw.dfnb@
12 Квітня, 20:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)