Настільна версія
мова | язык

Нарешті БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентують альбом 5хвилин у Києві

21 Квітня, 19:57

Поділитися:


У лютому гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував новий альбом 5хвилин та вирушив в тур Україною на його підтримку. 

Позаду 16 концертів – солдаути, аншлаги, сотні глядачів у кожному місті, навіть там, де гурт виступав вперше! Цього разу БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відвідали всі головні регіони України, але залишилось ще багато міст, де чекають прихильники і куди музиканти планують приїхати, тож, тур буде продовжено восени! А наразі гурт готується до особливого концерту в Києві. Він відбудеться в клубі Атлас 23 квітня.

Альбом 5хвилин став третім студійним альбомом БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Для його запису гурт запросив досвідченого саундпродюсера Артура Данієляна, який додав нового оригінального звучання та підтримав БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у їх прагненні до експериментів та якісного саунду. Публіка та журналісти зустріла альбом дуже позитивно. Сингли 5хвилин та Тону можна почути на багатьох радіостанціях України, а кліп на пісню Тону, який нещодавно презентував гурт, одразу полюбився глядачам та стрімко набуває популярності, з’являючись в ефірах українських телеканалів та набираючи перегляди онлайн.

На київській презентації разом з БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ на сцені з’являться музиканти, які брали участь у записі альбому 5хвилин (при записі були використані віолончель та дуже рідкий та незвичний інструмент – терменвокс). Це надасть особливого звучання живому виконанню пісень. Музиканти пообіцяли, що крім нового матеріалу, 23 квітня можна буде почути композиції і з двох попередніх студійних альбомів БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ: «Нарешті, ми презентуємо 5хвилин у Києві. Ми дуже довго цього чекали! Сподіваємось, альбом сподобається киянам, як і решті України. Але трохи хвилюємось, бо для нас концерти в Києві – завжди особливі!»

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошує на концерти усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання! Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Замість цього, пропонуємо приємне спілкування в тісному колі близьких людей, відверте та безкомпромісне.
А попереду - насичене фестивальне літо – Razomfest, Atlas Weekend, Respublica, Бандерштат, Файне місто, Тарасова Гора, Импульс фест - вже більше 10 підтверджених фестів. 
Помилковий заголовок — Yfhtins <TP J<VT:TYM ghtptyne.nm fkm,jv 5[dbkby e Rb'ds

21 Квітня, 19:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)