Настільна версія
мова | язык

Шакіра і Жерар Піке вирішили нарешті одружитися

26 Травня, 23:56

Поділитися:

Нагадаємо, що зіркова пара виховує вже двох малюків. 

Захисник "Барселони" Жерар Піке і співачка Шакіра не раз говорили в інтерв'ю, що не збираються узаконювати свої стосунки, цивільний шлюб їх цілком влаштовує. Однак днями Жерар зізнався, що вони змінили свою думку і все-таки планують зіграти весілля. На пропозицію руки і серця, яка вже відбулася, Шакіра відповіла "так". Дату весілля закохані поки не розголошують, однак Жерар впевнено заявляє: "Церемонії бути".

"У майбутньому у нас обов'язково буде весілля, ми його плануємо! Я бачу Шакіру своєю дружиною, і вона згодна нею стати", - сказав Піке в ефірі італійського ток-шоу Pomeriggio 5.

Пара вирішила офіційно оформити стосунки після недавньої поїздки на батьківщину Шакіри - в місто Баранкілья, Колумбія. Це був перший візит на батьківщину співачки з Жераром і дітьми, в колі родичів Шакіри вони зустріли 2017 рік.

Раніше пара відмовлялася навіть від думок про весілля. "У нас вже є все найголовніше. Ми любимо одне одного, у нас є діти. Я думаю, шлюб нічого не змінить", - сказала Шакіра в одному з інтерв'ю.
Помилковий заголовок — Ifrshf s :thfh Gsrt dbhsibkb yfhtins jlhe;bnbcz

26 Травня, 23:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків