Настільна версія
мова | язык

Скандал в мережі через зайву вагу Ріани набирає обертів

7 Червня, 18:40

Поділитися:

Американська співачка Ріанна, яка стала об'єктом уваги журналістів і прихильників через помітний набір зайвої ваги, знялася в кліпі хіп-хоп виконавця DJ Khaled на композицію з його альбому Grateful. Це викликало нову хвилю обговорення сьогоднішньої форми 29-річної знаменитості.

В останні тижні Ріанна не зникала з поля зору видань про знаменитостей і постів в соцмережах. Після того, як спортивний журналіст видання Barstool Sports Кріс Спагс випустив статтю під назвою "Ріанна збирається зробити повноту новим трендом?", шанувальники заговорили про повернення Thickanna (похідне від Rihanna і Thick – "товстий"). Деяким довелося по душі чергове збільшення ваги барбадоської красуні, інші висловили невдоволення новим виглядом Ріанни.

У свою чергу співачка 5 червня виклала у своєму Instagram відповідь на нападки преси і шанувальників у вигляді мема: два знімки репера Gucci Mane з підписом "Якщо вам не підходжу я в стилі Gucci Mane 2007, ви не заслуговуєте мене в стилі Gucci Mane 2017".

Наступного дня Ріанну помітили в Маямі на зйомках кліпу DJ Khaled. Виконавиця безтурботно танцювала на камеру в прозорому рожевому топі та штанах із завищеною талією з квітковим принтом від Balenciaga, доповненими чобітьми в тон і золотим поясом Versace.
Помилковий заголовок — Crfylfk d vtht;s xthtp pfqde dfue Hsfyb yf,bhf' j,thnsd

7 Червня, 18:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)