Настільна версія
мова | язык

Сукні з воланами - головний тренд літа 2017

7 Червня, 18:52

Поділитися:

Волани стали одним з найгарячіших трендів літа 2017. Багато дизайнерів зробили ставку саме на цей декоративний елемент і прикрасили ним не лише одяг, але і сумки і навіть взуття. Але все таки найбільше воланів, рюшів і воланів дісталося сукням.

У спекотному сезоні 2017 сукні прикрашаються різноманітними воланами, рюшами, причому, дуже рясно. Ці елементи декору частково прикрашають вироби, а частково прикривають голизну, яку відкривають прозорі тканини. Корсети, шнурування, шлейфи, широкі жорсткі пояси, масивна біжутерія, інкрустація, аплікація, бісер, намистинки, вишивки - і це ще далеко не усе декоративні елементи.

Красиві сукні з воланами і воланами - це не нова модна тенденція. Але проглянувши, колекції весна-літо 2017, звертаємо вашу увагу на те, що волани і волани не звичайні, вони просто величезних розмірів. Іноді вони поєднуються з рукавами-крильцями, а іноді прикрашають виріз або подол сукні. Дизайнери Zac Posen, Talbot Runhoff, Michael Costello і багато інших використали волани і волани для створення приголомшливої пишноти спідниці.

У сучасній модній індустрії сукня з воланом користується величезною популярністю і затребуваністю. Хвилясті деталі на одязі є символом жіночності, витонченості і романтичності. Подібні вироби можуть прикрашатися різними аксесуарами і чудово підійдуть для будь-яких заходів, починаючи прогулянками в парку і закінчуючи офіційними прийомами. 
Помилковий заголовок — Cerys p djkfyfvb - ujkjdybq nhtyl ksnf 2017

7 Червня, 18:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон