Настільна версія
мова | язык

У бразилійки вкрали зачіску

24 Травня, 00:48

Поділитися:

Інцидент стався на автобусній зупинці, коли дівчина чекала прибуття громадського транспорту. Злочинець відрізав зачіску бразилійки ножем і втік.

У бразильському місті Гоянія у 24-річної місцевої жительки вкрали волосся. Як повідомляється, інцидент стався на автобусній зупинці, коли дівчина чекала прибуття громадського транспорту. Злочинець відрізав зачіску бразилійки ножем і втік.

Згодом вкрадене волосся може бути використане для виготовлення натуральної дорогої перуки. На користь такої версії говорить той факт, що у жертви зловмисника було довго, доглянуто і не фарбоване волосся, що і привернуло злодія.

Відразу після того як злочин було скоєно, дівчина звернулася в поліцію. За її словами, їй необхідно офіційне підтвердження пропажі волосся не з її вини для звіту перед парафіяльним священиком, який може запитати її, чому вона більше не носить довгу зачіску.

Наразі поліція розшукує злочинця. Представник правоохоронних органів Гоянії, інспектор Жозе Карлош Беззера да Сілва, зізнався, що за 20 років жодного разу не стикався з випадками крадіжки волосся.

Проте аналогічний злочин було скоєно в муніципалітеті Араракуара в 2007 році. Тоді у 19-річної Сімони Режін Пентеадо зловмисники відрізали близько 90 сантиметрів волосся і втекли з місця події.
Помилковий заголовок — E ,hfpbksqrb drhfkb pfxscre

24 Травня, 00:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин