Настільна версія
мова | язык

"Могилевська посилала на хер всіх" - Фальоса

24 Травня, 00:57

Поділитися:

Всі телевізійні талант-шоу тільки для того, щоб люди дивилися телевізор, а продюсери відповідно на цьому заробляли.

"Артисти таким продюсерам по барабану. Вони не батьки, щоб тримати артиста і водити за ручку. Вони займаються телевізійним проектом. Він закінчується, а в них інші справи є. Навіщо їм оцей артист, головна біль?", - підкреслив продюсер Юрій Фальоса.

За його словами, із хорошим продюсером молодому артисту на розкрутку треба мінімум $300 тис. Якщо самостійно - один мільйон, пише gazeta.ua.

"Це великі гроші і їх треба шукати по спонсорах та інвесторах", - зазначив екс-продюсер Ані Лорак та Міки Ньютон.

Окрім грошей, в шоу-бізнесі треба бути жорстким.

"Добрі нікуди не пройдуть. Таких треба кинути у вогонь, щоб вони змогли піднятися і працювати далі. І поки ти не переступиш через продюсера, друзів, батьків, бізнесменів — нічого не буде. Успіх - це щось таке диявольське. Задля нього треба робити якусь гидоту", - наголосив Фальоса.

"Всі люди, які чогось досягли, у своїй біографії мають негатив. От Могилевська посилала на хер всіх підряд. Хоч вона чудова людина. І в принципі з людської точки зору це неправильно, але в шоу-бізнесі без цього ніяк, просто затопчуть. Конкуренція дуже велика, на п'ятки наступає купа народу. Щоб їх обійти, треба розвернутися, дати всім по голові і йти далі. Це як в бізнесі", - відмітив продюсер.
Помилковий заголовок — @Vjubktdcmrf gjcbkfkf yf [th dcs[@ - Afkmjcf

24 Травня, 00:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон