Настільна версія
мова | язык

ДіКапріо віддав слідчим загублений "Оскар" Марлона Брандо

16 Червня, 20:35

Поділитися:

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо віддав слідчим загублену статуетку "Оскар" Марлона Брандо.

Повернення статуетки ініціював сам ДіКапріо, котрий узявся активно співпрацювати у справі про можливе відмивання ним грошей через тіньовий малайзійський фонд, повідомляє Reuters.

Лео також віддав слідчим інші подарунки, які йому свого часу вручили його друзі і бізнес-партнери зі скандального малайзійського фонду.

"Він також повернув "Оскар", виграний Марлоном Брандо, який був вручений ДіКапріо як подарунок від "Red Granite Pictures", щоб подякувати йому за його роботу над "Вовком з Уолл-стріт", - йдеться в заяві.
Як відомо, ще влітку минулого року компанію "Red Granite Pictures" звинуватили в тому, що вона залучила 100 мільйонів викрадених кошти з малайзійського фонду для зйомок фільму "Вовк з Уолл-Стріт", в якому ДіКапріо зіграв головну роль.

Згодом актор заявив, що він не співпрацює з малайзійським фондом і буде повертати будь-які подарунки або пожертвування, якщо буде з’ясовано, що вони надійшли з сумнівних джерел.

Нагадаємо, у вересні минулого року ЗМІ повідомили, що ДіКапріо отримав у дарунок статуетку "Оскар", яку Марлон Брандо отримав у 1954-му році за роль у фільмі "В порту". Та пізніше ця статуетка просто зникала. І спливала вже у якості подарунку для ДіКапріо.
Помилковий заголовок — LsRfghsj dsllfd ckslxbv pfue,ktybq @Jcrfh@ Vfhkjyf <hfylj

16 Червня, 20:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій