Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga розповіла про зраду бойфренда-гівнюка

24 Травня, 11:23

Поділитися:

Епатажна співачка Lady Gaga увічнила у своїй творчості екс-бойфренда, музиканта Люка Карла. Хлопцеві, який, судячи зі всього, виявився зрадником, артистка присвятила свою пісню "Judas" ("Іуда").

Також співачка зізналася, що Карл був не єдиним "гівнюком", із яким вона зустрічалась, пише "Contact Music" з посиланням на британський канал "MTV".

Пісня "Judas" сповнена глибокого особистого значення, оскільки вона "про екс-коханця, який зрадив мене та який любив хеві-метал", - натякнула Gaga на Карла.

"У мене було чимало хлопців, які мене зраджували – гівнюки, всім нам такі траплялися", - зізналася артистка.

"А тоді я подумала про біблійний сенс та про те, як Іуда став зрадником… Іуда насправді не зраджував Христа, бо він був частиною пророцтва. Тож я подумала, що найрозкутіший спосіб донести сенс пісні – зруйнувати ідею, говорячи про те, що мій "екс" мене зрадив, і ця людина не дає мені спокою, а я йому пробачаю", - пояснила вона.

До слова, не лише серед коханців співачки не бракувало "гівнюків", а й її оточення в більш юному віці важко назвати доброзичливим.

Будучи школяркою, Стефані Джерманотті (справжнє ім‘я Леді Гаги) довелося на власній шкурі відчути, що таке "буллінг" – цькування та знущання.

Своїх колишніх кривдниць зірка якось назвала "багатими підлими дівками без цицьок", пише "Hollyscoop".

"Хлопці схопили мене та закинули у сміттєвий бак надворі, на розі мого кварталу, а решта дівчат ішли зі школи й бачили мене у смітті. Всі сміялися, і навіть я сміялася. У мене був такий нервовий регіт… Пригадую, одна з дівчат подивилася на мене й запитала: "Збираєшся заплакати? Ти жалюгідна", - пригадала співачка.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф hjpgjdskf ghj phfle ,jqahtylf-usdy.rf

24 Травня, 11:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)