Настільна версія
мова | язык

"Піккардійська Терція" представила нову позитивну пісню

20 Червня, 23:35

Поділитися:

Прем’єра нової пісні від вокальної формації "Піккардійська Терція" – сингл "Лети…" увійде в однойменний альбом колективу, реліз якого заплановано ближче до осені. А також восени акапельний гурт святкуватиме своє 25-річчя.

Оптимістична і напрочуд позитивна пісня "Лети…" – це вже третій представлений сингл із майбутнього, п’ятнадцятого за рахунком, студійного альбому "Терції".

Навесні цього року вокальна формація уже порадувала своїх прихильників пісенними новинками "Дженні" та "Колисонька кленовая".

Автором музики до пісні "Лети…" став композитор та гітарист Володимир Возняк.

Аранжування до новинки створив соліст "Терції" Андрій Капраль. У записі взяли участь Володимир Якимець (перкусія) та Ігор Лесько (ударні). Свій новий альбом "піккардійці" записують на львівській студії Virtuoso Records (звукорежисер – Богдан Нестор).

На сцені поважний ювілей акапельна формація розпочне святкувати із вересня-2017: заплановані концерти "Терції" як по Україні, так і за кордоном, зокрема у США та Канаді. 30 вересня 2017 р. великий концерт гурту відбудеться на сцені Національного палацу "Україна" у Києві.
Помилковий заголовок — @Gsrrfhlsqcmrf Nthwsz@ ghtlcnfdbkf yjde gjpbnbdye gscy.
20 Червня, 23:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій