Настільна версія
мова | язык

Повернення "Димної Суміші": Дорн – оператор, Onuka і "Агонь" на підтанцьовці

18 Липня, 19:14

Поділитися:

Після майже 6 років затишшя на українську сцену повернувся один з найзнаковіших гуртів – "Димна Суміш".

17-го липня Саша Чемеров і компанія у буквальному сенсі "підірвали" столицю. Попри понеділок – день, коли мало хто з музикантів наважується давати концерт, - "Димна Суміш" разом з новим проектом Чемерова "The Gitas" зібрали повний зал одного з київських нічних клубів.

Через "солд аут" гурт навіть призначив додатковий виступ на 18 липня.
На повернення "Димної Суміші" чекали не лише віддані прихильники бенду, а й колеги-музиканти: реюніон рок-гурту відвідали Ната Жижченко, вона ж Onuka, Євген Філатов (The Maneken), лідерка "Крихітки" Каша Сальцова, учасники гурту "Агонь" та скандальний Іван Дорн.
За словами очевидців, Ваня не втримався й вискочив на сцену, де пустився у танок і навіть виконав роль оператора – знімав усе на камеру. Так само до Чемерова й музикантів долучилися й Onuka з "Агньом".
Як відомо, "Димна Суміш" зникла з музичних радарів у 2012-му році. За цей час фронтмен Саша Чемеров переїхав до Лос-Анджелеса, створив там в 2015-му році новий проект "The Gitas" і навіть випустити з ним 2 альбоми.

Останні два роки регулярно з'являлися чутки про повернення "суміші". А наприкінці 2016-го гурт порадував шанувальників двома новими треками.

На початку липня на сторінці "The Gitas" у Facebook запис, в якому Чемеров пообіцяв концерт "Димної Суміші" в Києві та інших містах в обмін на певну кількість "лайків".
Помилковий заголовок — Gjdthytyyz @Lbvyjї Cevsis@^ Ljhy – jgthfnjh? Щтглф s @Fujym@ yf gslnfywmjdws

18 Липня, 19:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)