Настільна версія
мова | язык

Суд заборонив продавати старі труси Мадонни

19 Липня, 20:51

Поділитися:

Американська співачка Мадонна домоглася того, аби було призупинено аукціон з продажу її особистих речей, включаючи стару спідню білизну та особисті листи від її колишнього коханого Тупака Шакура.

Суддя Верховного суду штату Манхеттен ухвалив рішення на користь поп-зірки, повідомляє NBC News.

Аукціон мав відбутися 19-го липня. На торги планувалося виставити 22 лоти.
Проте напередодні Мадонна звернулася до суду із прохання скасувати продаж її особистих речей. Артистка заявила, що "була шокована", дізнавшись про запланований онлайн-аукціон. Зокрема, Мадж обурило, що збиралися продати її старі труси та листи від Тупака, бо вона не мала жодного уявлення, що вони вже не належать їй.

"Той факт, що я досягнула статусу знаменитості в результаті успіху моєї кар'єрі, не позбавляє мене права на приватність, у тому числі й що стосується дуже особистих речей", - сказала співачка.
"Я розумію, що моя ДНК може бути вилучена з мого волосся (що лишилося на гребінці, який також виставляли на торги). Це обурливо і дуже образливо, що моя ДНК може бути продана на аукціоні для широкого загалу", - додала Мадонна.

Як відомо, серед лотів є й листи від Тупака Шакура. У приватній переписці артистів, які на початку 1990-х були коханцями, йдеться про ймовірну причину того, чому вони розійшлися. За даними ЗМІ, Тупак писав, що не може бути з Мадж, бо та – біла.

Організатори аукціону сподівалися вторгувати за листи Тупа понад 400 тисяч доларів.
Помилковий заголовок — Cel pf,jhjybd ghjlfdfnb cnfhs nhecb Vfljyyb

19 Липня, 20:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій