Настільна версія
мова | язык

Ештон Катчер заспівав гімн кави!

29 Січня, 23:40

Поділитися:

Ештон Катчер не тільки ідеальний чоловік, але і прекрасний вітчим. Він відмінно ладить із усіма трьома дочками Демі Мур і з радістю проводить з ними вільний час. 

Днями актор виклав у мережу ролик, який наочно демонструє, яка дружна в них сім'я. На відео Ештон і його «середуща» падчерка Скаут співають дуетом, вірніше, співає тільки Скаут, а Ештон грає на гітарі і періодично підспівує.Як виявилося, пісеньку "My Sober" вони написали самі і присвятили її тому, що люблять більше всього - каву: 
"Цю пісню ми зі Скаут написали сьогодні вранці, - написав Катчер в підписі до ролика. - Сподіваємося, вам сподобається." 
Отже, хвилинка ранкового позитиву. Рекомендуємо слухати за чашкою ароматної кави. Пісня чудова, у Скаут прекрасний голос, а Ештон Катчер, як завжди, чарівний і дуже смішний. Замовляйте цей хіт на радіо!

Незабаром українці зможуть побачити свого улюбленого актора Ештона у новому кінофільмі "Більше ніж секс"! 

Наталі Портман грає Емму Франклін, лікаря, якій зовсім не потрібні серйозні стосунки і кохання, а просто секс. Вона запропонувала такі відносини своєму другові Адаму Курцманну (Ештон Катчер) і уклала з ним договір: ніяких почуттів, ревнощів, квітів, — вони просто друзі. Все стає складніше, коли Адам закохується в Емму. Завжди виникають проблеми, коли почуття не взаємні. І чи дійсно для Емми це просто секс? Чи полюбить вона? І чи залишиться дружба при таких стосунках.

Прем'єра в Україні 10 лютого.
Помилковий заголовок — Tinjy Rfnxth pfcgsdfd usvy rfdb!
29 Січня, 23:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван