Настільна версія
мова | язык

Зірку "Таксі" заарештували в Каннах за показ сідниць

24 Травня, 11:50

Поділитися:

Актор Самі Насері, який зіграв головну роль у фільмах "Таксі", показав сідниці фанам, які хотіли сфотографуватись із ним.

Французького актора Самі Насері затримали в Каннах за порушення громадського порядку - зірка фільмів "Таксі" продемонстрував сідниці групі молодих людей на відпочинку, які попросили його сфотографуватися. Інцидент з Насері і його прихильниками (молоді люди приїхали до Канн з Марселя) стався ввечері в неділю, 22 травня, на набережній Круазетт.

Приїхавши на місце, поліцейські помістили 49-річного актора під варту. У понеділок, 23 травня, Насері був допитаний. Яке рішення було ухвалене за підсумками бесіди з актором, не уточнюється.

Самі Насері регулярно порушує закон і потрапляє під варту. Кілька днів тому він був затриманий в Каннах за образу поліції. Раніше актор неодноразово поставав перед судом за різними звинуваченнями.

Так, наприклад, в кінці 2008 року суд Парижа засудив Насері до шести місяців строгого режиму і 7,5 тисяч євро штрафу за те, що він ненавмисно збив співробітницю паризької поліції. Влітку 2008 року Насері вийшов з в'язниці, де відбував 10-місячний термін за заподіяння побоїв відвідувачеві одного з паризьких ресторанів наприкінці 2005 року.
Помилковий заголовок — Pshre @Nfrcs@ pffhtinedfkb d Rfyyf[ pf gjrfp cslybwm

24 Травня, 11:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків