Настільна версія
мова | язык

Як Бужинська в Болгарії Україну прославляла

28 Липня, 21:17

Поділитися:

Українська пісня завжди славила народ України. Пісня - це спосіб об'єднувати навколо себе людей, надихати на добро та втілювати свої бажання у життя. На території найкращого табору в Болгарії Midia Grand Resort був організований Вечір української пісні.

Організтор заходу - народна артистка України - Катерина Бужинська та туристичний оператор з дитячого туризму "Elita Tour", за підтримки продюсерського центру "М Фактор". 
Вечір був наповнений мелодійним співом. Діти, які взяли участь були граційними та з великою гідністю співали українську пісню. Лунали народні пісні, фольклорні, сучасні хіти та багато інших. В конкурсі взяли участь діти від 7 до 18 років, які подарували яскраві емоції. Українська пісня пролунала на все чорноморське узебережжя. Третє місце отримали чуттєві дівчата із тріо "Next level", друге місце отримала натхненна Блащук Яна; закохала в себе всіх членів жюрі, глядацьку залу та отримала приз глядацьких симпатій - Бабанська Анна, а переможцем конкурсу стала талановита Поліна Загнай. Саме Поліна стала володарем сертифікату від туристичного оператора "Elita Tour", який надає їй право на безкоштовний відпочинок у таборі Midia Grand Resort влітку 2018 року.

Вечір української пісні завершився вражаючим та емоційним концертом від Народної артистки України - Катерини Бужинської, в якому взяли участь і учасники заходу. Це були незабутні враження! Діти були щасливі, бо Катерина жартувала, ділилася свої професійним досвідом, кожен зміг отримати автограф та сфотаграфуватися з нею. Пісні,що вона співала були яскраві та незабутні.
Помилковий заголовок — Zr <e;bycmrf d <jkufhsї Erhfїye ghjckfdkzkf

28 Липня, 21:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон