Настільна версія
мова | язык

EBU змінив правила Євробачення через скандал з росіянкою Самойловою

2 Серпня, 12:39

Поділитися:

EBU зобов'язала країни-учасниці не висувати на конкурс виконавців, які мають обмеження на в'їзд до країни-господаря

Європейський мовний союз (EBU) – організатор Євробачення – вніс зміни до регламенту пісенного конкурсу через скандал із російською учасницею Юлією Самойловою. Про це повідомляє прес-служба EBU. Співачка не взяла участь у Євробаченні-2017 в Києві, адже їй заборонили в'їзд до України після незаконного відвідування окупованого Криму.

"Без сумніву, Євробачення 2017 року в Києві побачило ряд небажаних інцидентів, багато з яких могли призвести до потенційного переносу заходу за межі приймаючої України. Це призвело до деяких змін та адаптації правил до майбутніх конкурсів", – мовиться в заяві.
Організація зобов'язала країни-учасниці не висувати на конкурс виконавців або інших делегатів, які мають обмеження на в'їзд до країни-господаря. Також до складу національних журі заборонено включати особи, що якимось чином пов'язані з учасниками конкурсу.

Серед інших змін – у випадку порушення часових термінів організатори конкурсу залишають за собою право передавати організацію конкурсу іншому національному мовнику. Також у EBU наголосили, що конкурс є неполітичним і вказали на неприпустимість політичної пропаганди від його учасників – це стосується і пісень також.
Помилковий заголовок — УИГ pvsybd ghfdbkf "dhj,fxtyyz xthtp crfylfk p hjcszyrj. Cfvjqkjdj.

2 Серпня, 12:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон