Настільна версія
мова | язык

Куніс із Катчером завітали до Чернівців

7 Серпня, 19:03

Поділитися:

Голлівудська актриса Міла Куніс, яка не асоціює себе з Україною, все-таки здійснила давнє бажання побувати на батьківщині – у Чернівцях.

Її разом із чоловіком-актором Ештоном Катчером бачили у місті. Фото з зірковим подружжям виклав Іван Гребенюк. Як пише сайт "Молодий буковинець", зіркова пара завітала до Чернівців всього лише на кілька годин. Вони перебували у Будапешті на зйомках.

У місті Мілу та Ештона зустрів режисер Сергій Скобун та провів їм екскурсію.
"Ми спочатку спілкувалися з ними англійською мовою. Але пізніше Міла попросила, щоб ми перейшли на російську. "Я дома, и я хочу разговаривать на родном языке", - сказала вона. Розмовляли про кіно, розмовляли про той проект, який ми їй запропонували. Вони подивилися частину відео із фільму "Легенда Карпат", і їм сподобалося!", - розповів Скобун.
"У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: "Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі", - додав режисер.

Як відомо, Міла Куніс народилася те до 7 років жила у Чернівцях. Потім у своїх інтерв'ю вона неодноразово згадувала рідне місце, та як гасала по ньому голодна. У 2012-му Міла образила своїх земляків необережними висловленнями. А потім казала, що дуже хоче побувати на батьківщині.
Помилковий заголовок — Reysc sp Rfnxthjv pfdsnfkb lj Xthysdwsd

7 Серпня, 19:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій