Настільна версія
мова | язык

Ассія Ахат вчинила магічний ритуал в новому кліпі

9 Серпня, 21:39

Поділитися:

Українська співачка випустила відео на пісню "Переплетает".

Відома скрипалька та співачка Ассія Ахат, чоловік якої зруйнував усі її плани в день народження, представила незвичайне відео на нову пісню "Переплетает".

Ахат не тільки змінила зовнішність, але і "зайнялася" магією. Кліп починається з того, що на світанку артистка ходить по траві босоніж, щось шепоче і ховає в руках клубок ниток. І це не просто гарна картинка – так виглядає справжній магічний ритуал, який у фіналі перетворює її на ляльку.

В основу сюжету лягла давня українська традиція плести ляльки-мотанки. Коли жінки дарували їх своїм чоловікам, дітям, родичам, вважалося, що вони оберігали їх від неприємностей. А щоб ляльки мали силу, їх плели за особливими правилами і тільки з молитвою. Режисер відео, відомий фешн-фотограф Соня Плакидюк, для якої ця робота стала дебютом у ролі кліпмейкера, серйозно вивчала народну культуру, спілкувалася з тими, хто і сьогодні, через століття, займається виготовленням оберегів.

Бажаючи надати дійству, що відбувається, ще більшої містичності, в кліпі використовували ефект "глітч". Лейтмотивом через усе відео проходить червона нитка, яка, як у казці, може зв'язати і переплести.

"Мені хотілося підкреслити, що це не тільки про зв'язок між чоловіком і жінкою. У нас знімалися близнючки, молодий хлопець з дівчиною, мама з донькою, які теж покажуть, як їх сплітають узи", – розповіла Соня Плакидюк.

У кліпі Ахат змінила шість образів. Вбрання створювали Анна Осмєхіна і Катерина Кулешова. Відомий художник з волосся Лєра Горностай сім годин чаклувала над зачіскою Асії. Волосся довелося обробляти спеціальним клеєм, потім засушувати, щоб воно не розсипалося, а лягало хвилеподібно.

Хореографію в стилі Vogue поставив екс-учасник групи KAZAKY Артем Лазарєв.

У кліпі знімалися 17-річні сестри-близнята Аліса і Саша Панкратови, дівчата – професійні моделі, які працюють у Парижі та Мілані. Маленьку доньку зіграла 8-місячна Софія, дівчинка пройшла кастинг і знялася разом зі своєю реальною мамою.
Помилковий заголовок — Fccsz F[fn dxbybkf vfusxybq hbnefk d yjdjve rksgs
9 Серпня, 21:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій