Настільна версія
мова | язык

Дієтологи розповіли, як схуднути за допомогою жуйки та води!

29 Січня, 23:41

Поділитися:

Група дослідників з берлінської клініки Charité під керівництвом Міхаеля Бошманна пропонує вирішити проблему схуднення за допомогою особливого підходу, що збільшує ефективність будь-якої дієти, повідомляє "Ino Pressa" з посиланням на Die Welt.

Вся суть методу зводиться до одного простого правила: процес зниження ваги залежить від того, скільки енергії споживається з їжею і скільки витрачається внаслідок фізичної та розумової активності. Щоб почати худнути, німецькі експерти радять пити у великій кількості прохолодну воду.

Саме вода температурою 22 градусів Цельсія гарантує витрати енергії, адже вона не містить калорій, а сам процес нагріву води до температури тіла передбачає витрату калорій. Так, випиваючи щодня по два літри води, за рік можна спалити п'ять кілограмів жиру. Оптимальний режим: 0,5 літра прохолодної води перед сніданком і ще 1,5 літра - протягом дня.

У свою чергу, видання наводить також результати досліджень американських вчених з клініки Mayo. Дослідники стверджують, що жувальна гумка прискорює обмін речовин до 19%, що рівняються втрати 500 грамів жиру на місяць.
Помилковий заголовок — Ls'njkjub hjpgjdskb? zr c[elyenb pf ljgjvjuj. ;eqrb nf djlb!

29 Січня, 23:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон