Настільна версія
мова | язык

Логотип «Євробачення-2017» переміг на престижному міжнародному конкурсі дизайну

15 Серпня, 21:51

Поділитися:

Айдентика «Євробачення-2017» отримала нагороду Best of the Best на конкурсі промислового і комунікаційного дизайну Red Dot Award.

Логотип «Євробачення-2017», яке пройшло цього року в Києві, отримав премію Best of the best в номінації Communication Design на конкурсі Red Dot Award – одного з найавторитетніших у світі промислового і комунікаційного дизайну.

Упродовж декількох днів 24 експерти оцінювали понад 8000 креативних робіт від агентств, дизайнерів і компаній з 50 країн світу. Кращі роботи в кожній категорії отримали нагороду Best of the Best за винятково високу якість дизайну.
Лого та айдентика (фірмовий стиль) для пісенного конкурсу «Євробачення-2017» створені об'єднаною командою креативного агентства Banda Agency і дизайн-студії Republique. Розроблена цим же агентством айдентика Національного комплексу «Експоцентр України — ВДНГ» теж була визнана найкращою у номінації Communication Design.

Нагадаємо, за основу візуального образу «Євробачення-2017» взято традиційне українське намисто. Головна ідея Євробачення-2017 була виражена слоганом Celebrate Diversity - Шануймо різноманіття!
Помилковий заголовок — Kjujnbg «"dhj,fxtyyz-2017» gthtvsu yf ghtcnb;yjve vs;yfhjlyjve rjyrehcs lbpfqye

15 Серпня, 21:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван