Настільна версія
мова | язык

«Піккардійська Терція» до Дня незалежності представила пісню Миколи Мозгового

23 Серпня, 22:49

Поділитися:

«Піккардійська Терція» перед своїм 25-річчям та до Дня незалежності презентує сингл із нового альбому «Зачаруй нас, любов».

Пісня Миколи Мозгового «Зачаруй нас, любов» увійде до 15-го студійного альбому «Піккардійської Терції» під назвою «Лети…». Реліз збірки відбудеться на початку вересня – ближче до 25-річчя акапельного гурту.

Ми обіцяли, що до свого 25-річчя, на ювілейних концертах, будемо зі сцени розповідати історію української музики – тієї музики, на якій ми виростали і яка вплинула на нас як на музикантів, – розповідає художній керівник “Піккардійської Терції” Володимир Якимець. – Творчість Миколи Мозгового – одна із яскравих сторінок української музичної культури: різноманітна, чуттєва і надзвичайно українська – як за духом, так і за власне музикою! Коли як не напередодні Дня незалежності презентувати пісню автора, який є одним із тих, хто виборював культурну незалежність України?! Щодо “Зачаруй нас, любов”, то тут чудова мелодія поєднана із прекрасними словами Андрія Демиденка – життєрадісними та життєствердними. Це не ремікс, а наше відчуття цієї пісні – пісні, яка з якихось причин не така відома, як деякі інші твори Мозгового.
Помилковий заголовок — «Gsrrfhlsqcmrf Nthwsz» lj Lyz ytpfkt;yjcns ghtlcnfdbkf gscy. Vbrjkb Vjpujdjuj
23 Серпня, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків