Настільна версія
мова | язык

Вакарчук оголосив творчу паузу та розповів, чому не дивиться "Гру престолів"

28 Серпня, 21:34

Поділитися:

Найуспішніший концертний гурт країни "Океан Ельзи" вирішив взяти творчу паузу на цілий рік.

Про це днями заявив лідер групи Святослав Вакарчук на прес-конференції у Харкові.

"Беремо концертну паузу на рік. Трошки віддихаємось після наших турів, потім подумаємо", - сказав музикант.

"Пісень багато нових, зрозуміло, що за певний час новий альбом "Океану Ельзи" планується, в цьому я можу вас запевнити. Про свої окремі творчі плани я ще поки не думав, хочу справді ні про що не думати з точки зору творчості, трошки зосередитись на своєму внутрішньому світі і на тій допомозі країні, яку я зможу зробити найближчим часом", - пояснив Вакарчук і додав, що перший концерт після паузи заплановано на 24 серпня 2018 в Києві.

Також Святослав вже вкотре наголосив, що не має політичних амбіцій.

"Я хотів би залишатись тим, ким є, якомога довше. Разом з тим ніколи не втомлююсь повторювати, що просто опустити руки і відійти в сторону і дивитись, як моя країна буде рухатись у прірву, якщо таке станеться, я не збираюсь. Поки що я роблю те, що можу, те, що вважаю найбільш ефективним. Життя вносить свої корективи, обставини змінюються", - зауважив музикант.

Крім того, Славік пояснив, чому зараз не дивиться серіал "Гра престолів".

"З останніх серіалів мені найбільше сподобався серіал "Billions" - здається, він в нашому прокаті називається "Мільярди" - про змагання між прокурором і мільярдером з Волл-стріт. "Гру престолів" я дивився перші два сезони, а далі був зайнятий і покинув. Моя сім’я дивиться, вони всі сходять з розуму, як і весь світ. Я з повагою ставлюся до цього серіалу, він дуже круто зроблений, просто мене на все (щоб дивитися) не вистачає. Думаю, я надолужу під час перерви в гастролях", - розповів Вакарчук.

Нагадаємо, нещодавно "Океан Ельзи" дав безкоштовний концерт у Лисичанську.
Помилковий заголовок — Dfrfhxer jujkjcbd ndjhxe gfepe nf hjpgjdsd? xjve yt lbdbnmcz @Uhe ghtcnjksd@

28 Серпня, 21:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій