Настільна версія
мова | язык

Могилевська заради шоу "Танці з зірками" схудла на 25 кг

30 Серпня, 22:22

Поділитися:


Співачка Наталія Могилевська розповіла, що носить із собою холодильник.

Українська співачка Наталія Могилевська, яка стала учасницею шоу "Танці з зірками", зізналася, що створила спеціальний режим харчування, щоб привести себе в форму. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Теленеделя", текст якого цитує ТСН.

Перш ніж ухвалити рішення про участь у проекті, співачка запросила тренера з бальних танців, який спочатку змушував її просто згадувати танцювальні кроки. Як розповіла виконавиця, її тіло з незвички тремтіло, вона розплакалася.
За словами Могилевської, вона була в жахливій фізичній формі, їй потрібно було скинути 10 кг.
А в ефірі шоу "Танці з зірками" вона заявила, что скинула 25 кг. Співачка зізналася, що її могли побачити у проекті як суддю, але вона обрала роль учасниці через любов до танців.

"Мені запропонували місце в журі, і це четверте крісло залишиться вільним. Оскільки я вирішила, що хочу, можу і люблю танцювати. Що зможу це зробити через стільки років. І це величезний виклик самій собі. Влад прекрасний тренер, і він вирішив, що пов'яже своє життя з тренерською роботою. Я танцюватиму з іншим партнером", – пояснила вона.
Могилевська розповіла про свій режим харчування. Вона зізналася, що якщо перебуває в Києві, у неї завжди із собою маленька сумка-холодильник із харчуванням на весь день, снідає і вечеряє вдома.

Основний принцип харчування співачки – вуглеводи з овочами та фруктами в першій половині дня, білки з овочами – у другій, усі порції – по 250-300 г.
Для перекусів Могилевська носить із собою фрукти і горіхи, дозволяє з'їсти трохи шоколаду. Останній прийом їжі у співачки за 3–4 години до сну.
На проекті Могилевська танцює разом з Ігорем Кузьменком. У другому і третьому сезонах шоу вона танцювала з Владом Ямою. Пара обидва рази посідала друге місце.
Телеканал "1+1" придбав формат "Танці з зірками" в 2006 році і випустив в ефір три сезони шоу.
Помилковий заголовок — Vjubktdcmrf pfhflb ije @Nfyws p pshrfvb@ c[elkf yf 25 ru

30 Серпня, 22:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків