Настільна версія
мова | язык

Ти вирішив їздити до мене додому без дозволу: Хливнюк дав “ляпаса” реперу Басті

14 Вересня, 23:30

Поділитися:

Відомий український співак написав гнівного відкритого листа російському реперу Басті, якому заборонили в’їзд в Україну

Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк висловив свій погляд на виступи російського виконавця в окупованому Криму.

Так, у своєму листі Хливнюк нагадав про спільну роботу з музикантом. Як відомо, кілька років тому вони записали спільну пісню і зняли музичний кліп.

“Далі ти та я продовжували нашу справу, добре, що обидва любимо й уміємо її робити, кожен по своєму. В турне по Німеччині я побачив, що вдома повстання. Про те, що це не проплачений цирк, а Революція гідності я дізнався не з телевізора, я був там і бачив усе сам. Коли дивився на 100% брехливу подачу того, що відбувалося, в російських ЗМІ, думав, що музика поза політикою, а ми з тобою тому яскравий приклад”,- пише Хливнюк.

Лідер “Бумбоксу” поцікавився у Басти, як вийшло так, що нібито адекватний чоловік почав заперечувати агресивний характер вторгнення на Донбас і Крим російських військових.

Хливнюк, намагаючись зрозуміти мотиви Басти, нагадує йому про те, що зараз у Криму їхніх однолітків засуджено на строки від 10 до 20 років таборів, ситуація з правами людини щодо кримсько-татарського народу плачевна, а прості люди гинуть щодня по обидва боки від лінії фронту.

“То скажи, будь ласка, як так вийшло, що ти, чудово розуміючи ситуацію, вирішив їздити до мене додому, в Крим, без мого дозволу? Невже це не очевидно? Хіба я колись поводився в твоєму домі, в Росії, не як гість? Чи тепер Крим твій дім?” – запитує Хливнюк.

Помилковий заголовок — Nb dbhsibd їplbnb lj vtyt ljljve ,tp ljpdjke^ {kbdy.r lfd “kzgfcf” htgthe <fcns

14 Вересня, 23:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)