Настільна версія
мова | язык

Futureland Festival 2017 — фестиваль електронної музики і технологій

2 Жовтня, 02:12

Поділитися:

30 вересня у Львові вдруге пройшов фестиваль електронної музики і технологій Futureland Festival. Цього року на "Арені Львів" грали CAPE CODE, SE62, PAHATAM і один з найвідоміших дуетів електронної сцени Європи — CASSIUS.

Виступ на фестивалі електронної музики та технологій Futureland, це перший візит дуету Cassius до Львова.

До слова, електронний дует Cassius створює музику з елементами хаусу, техно та рейву. Музиканти Philippe Zdar та Hubert BoomBass грають разом ще з 1988 року. За цей час треки музикантів неодноразово очолювали хіт-паради Європи, серед їхніх найвідоміших хітів – The Sound of Violence, Toop Toop, I Love You So. Останній альбом музикантів Ibifornia вийшов минулого року, а кліп на пісню The Missing, де можна самому змінювати персонажів, не залишив байдужим жодне медіа. Також серед останніх відомих релізів групи – трек Go Up, спільна робота з відомою співачкою Cat Powers та зірковим співаком та продюсером Pharrell Williams.

За словами музичних критиків, в кожній своїй роботі Cassius вдало поєднують френч хауз, французьке ретро 60х років, диско 70х та фанк 80х. Музиканти вміють зробити зовсім не комерційну музику масовою. В архіві дуету також ремікси для таких зірок світової сцени як Bjork, Daft Punk, Depeche Mode.

Минулого року хедлайнером фестивалю був один із сотні найкращих діджеїв світу бельгійський діджей Netsky.

Фестиваль Futureland відбувається щороку в рамках найбільшої технологічної конференції України та Східної Європи — IT Arena.
Помилковий заголовок — Агегкудфтв Ауыешмфд 2017 — atcnbdfkm tktrnhjyyjї vepbrb s nt[yjkjusq

2 Жовтня, 02:12

Поділитися:

Фото: Тарас Бóгдан ©

Теги: Фестиваль, Арена, Львів, CAPE CODE, SE62, PAHATAM, CASSIUS

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)